O podjetju

Gromap d.o.o. je v letu 1998 novoustanovljeno geodetsko podjetje. Sedež podjetja imamo v Novi Gorici, izpostavo pa tudi v Ajdovščini. Trenutno redno zaposlujemo sedem geodetskih strokovnjakov. Od tega so štirje po izobrazbi dipl. inž. geodezije in imajo polno pooblastilo za izvajanje geodetskih storitev. Za odgovorno izvajanje del, med redno zaposlenimi, skrbita dva ODGOVORNA GEODETA, vpisana v imenik pri IZS. To sta Anton Tratnik, dipl. inž. geod in Oton Cigoj, dipl. inž. geod. K sodelovanju smo pritegnili tudi več zunanjih izvajalcev.

 

V skladu z geodetsko zakonodajo smo registrirani za izvajanje celotne geodetske dejavnosti po vsej Sloveniji. Z dolgoletnimi izkušnjami in poznavanjem lokalne problematike smo najbolj doma na širšem območju severne Primorske.

 

Izvajamo dela s področja upravne in inženirske geodezije v celotnem obsegu in storitve s področja izvedeništva v geodetskih zadevah. Naša kadrovska zasedba, opremljenost, finančna stabilnost, predvsem pa neprestano izobraževanje in skrb za pristne človeške odnose v nadgradnji z dolgoletnimi izkušnjami, so zagotovilo za korektno in strokovno opravljeno storitev.

 

Strankam znamo prisluhniti in jim svetovati optimalni pristop za rešitev svoje zadeve.

Comments are closed.